Hundepension

Lad os passe din hund

Vi passer din hund I trygge rammer med masser af fokus på den enkelte. Din hund vil få sit eget værelse, evt. med sine søskende hvis dette ønskes. Alle priser er som standard inklusiv 2 daglige fodringer og 3 daglige luftninger på vores skønne græsarealer. Hvis du har 2 hunde der skal passes, beregnes prisen ud fra den tungeste hund.

20 kg
Over 30
30 kg

Priser ved flere hunde i samme rum

Ved flere hunde i samme rum(samme ejer) betales for vægten af den største hund.

2 hunde max 10 kg – kr. 425,- pr. dag

2 hunde max 20 kg – kr. 450,- pr. dag

2 hunde max 30 kg – kr. 500,- pr. dag

2 hunde max 40 kg – kr. 575 pr. dag

Ekstra aktiveringstilbud

I kan tilkøbe ekstra aktivering til jeres hund.  Jeres hund vil så komme ud 4 gange om dagen, istedet for de 3 luftninger som er med i prisen for ophold. Aktiveringen består af enten, leg med andre hunde såfremt hunden er til det, leg/aktivering eller en gå/ “snusetur” med en af os, hvis jeres hund foretrækket dette. Prisen er kr. 40,- pr. dag.

Praktiske oplysninger

Fodring

Vi fodrer din elskede hund 2 gange dagligt, med vores luksusfoder fra Royal Canin. Ønsker du at bruge hundens eget foder dette naturligvis lade sig gør, fodret skal blot være pakket i portioner.

Medicin

Vi går op i, at din hund har det godt og derfor giver vi selvfølgelig gerne medicin i form af piller der kan gives i maden, uden ekstra beregning. Andre ydelser opkræves der kr. 50,- pr. dag. Medicinen skal afleveres i originalæske med navn, dette er krav fra embedsdyrlægen.

Utøj

For at vi bedst muligt kan passe på din hund bedes du før ankomst til Hørsholm Dyrepension have behandlet din hund mod lopper og flåter. Pensionen er netop placeret i naturen hvor utøj stortrives, og hvor vi ingen muligheder har, for opsætning af hegn for at undgå disse ubudne gæster.

Vaccination

Vi ønsker at passe på både din og andres hunde og derfor kan vi kun modtage din hund mod forevisning af gyldig vaccinationsattest (max 18 måneder gammel). Hunden skal være vaccineret mod Parvovirus, smitsom leverbetændelse og hundesyge. Din hund skal tillige være vaccineret mod kennelhoste (dryppes i snuden).

draeber

Løbetid

Kommer hunden / er hunden i løbetid, mens den skal passes hos os, bedes dette meddelt for at vi bedst muligt kan passe på din og andres hunde. Vi opkræver kr, 35,- pr. dag for hund i løbetid.