Hundepension

Lad os passe din hund

Vi passer din hund I trygge rammer med masser af fokus på den enkelte. Din hund vil få sit eget værelse, evt. med sine søskende hvis dette ønskes. Alle priser er som standard inklusiv 2 daglige fodringer og 3 daglige luftninger(4 daglige luftninger fra 2024) på vores skønne græsarealer. Hvis du har 2 hunde der skal passes, beregnes prisen ud fra den tungeste hund.

MAX 10 kg

325,- pr. dag, ekstra aktiveringen er nu en fast del af opholdet og alle hunde får dagligt 4 lufteture.

 

MAX 20 kg

350,- pr. dag, ekstra aktivering er nu en fast del af opholdet og alle hunde får dagligt 4 lufteture.

MAX 30 kg

375,- pr. dag, ekstra aktivering er nu en fast del af opholdet og alle hunde får dagligt 4 lufteture.

OVER 30 kg

400,- pr. dag, ekstra aktivering er nu en fast del af opholdet og alle hunde får dagligt 4 lufteture.

Priser ved flere hunde i samme rum

5Ved flere hunde i samme rum(samme ejer) betales for vægten af den største hund.

2 hunde max 10 kg – kr. 525,- pr. dag

2 hunde max 20 kg – kr. 550,- pr. dag

2 hunde max 30 kg – kr. 600,- pr. dag

2 hunde max 40 kg – kr. 675 pr. dag

Prøvedøgn 475,-( 2 hunde i samme rum 750,-)

 

Ekstra aktiveringstilbud

Fra 2024 er ekstra aktivering/ den 4. luftetur blvet en fast del af opholdet og alle hunde bliver nu luftet 4 gange dagligt. Det er den rytme som vi mener hundene trives bedst med, det er trods alt noget andet at være i hundepension en at være derhjemme. Skulle der være behover for yderligere aktivering kan dette aftales.

Praktiske oplysninger

Fodring

Vi fodrer din elskede hund 2 gange dagligt, med vores luksusfoder fra Royal Canin. Ønsker du at bruge hundens eget foder dette naturligvis lade sig gør, fodret skal blot være pakket i portioner.

Medicin

Vi går op i, at din hund har det godt og derfor giver vi selvfølgelig gerne medicin i form af piller der kan gives i maden, uden ekstra beregning. Andre ydelser opkræves der kr. 50,- pr. dag. Medicinen skal afleveres i originalæske med navn, dette er krav fra embedsdyrlægen.

Utøj

For at vi bedst muligt kan passe på din hund bedes du før ankomst til Hørsholm Dyrepension have behandlet din hund mod lopper og flåter. Pensionen er netop placeret i naturen hvor utøj stortrives, og hvor vi ingen muligheder har, for opsætning af hegn for at undgå disse ubudne gæster.

Vaccination

Vi ønsker at passe på både din og andres hunde og derfor kan vi kun modtage din hund mod forevisning af gyldig vaccinationsattest (max 18 måneder gammel). Hunden skal være vaccineret mod Parvovirus, smitsom leverbetændelse og hundesyge. Din hund skal tillige være vaccineret mod kennelhoste (dryppes i snuden).
draeber

Løbetid

Kommer hunden / er hunden i løbetid, mens den skal passes hos os, bedes dette meddelt for at vi bedst muligt kan passe på din og andres hunde. Vi opkræver kr, 35,- pr. dag for hund i løbetid.