Hvad der driver os

Hørsholm Dyrepension er en lille eksklusiv familiedrevet pension, der udfører en service i høj kvalitet med fokus på omsorg samt at skabe trygge rammer for din bedste ven når du er bortrejst. Vi råder over 7 tdl. land og har store indhegnede græsbelagte legepladser hvor hundene har rig mulighed for at folde sig ud, og for kattene er der udover deres værelse, både skønne indendørs og udendørs forhold. Det skal være trygt for dig at aflevere din bedste ven hos os.

Mød familien bag Hørsholm Dyrepension

Marianne_med_hunde

Marianne

Marianne er den ene af ejerne af Hørsholm dyrepension. Hun har altid haft flere katte og senere hen også hund og derfor en god forståelse for både hunde og katte. Hun er uddannet i hundeterapi og hunde-massage. Hun har derfor en del erfaring med hunde og deres anatomi. Marianne har fokus på det enkelte kæledyr og dets behov og adfærd. Adfærden hos det enkelte kæledyr, er noget som Marianne især holder øje med for at sikre den bedste oplevelse for hunden eller katten på pensionen. 

Henrik

Henrik er den anden ejer af Hørsholm Dyrepension. Han har altid selv haft hunde og katte og elsker at bruge tid med dem. Han føler, at det giver ham en glæde og en frihed som han ikke havde, da han tidligere arbejdede på kontor. Henrik går op i at have fokus på det enkelte kæledyr og ligesom Marianne sørge for, at hundene og kattene kommer ud flere gange dagligt og bliver aktiveret. 

Henrik
Nicolaj

Nikolaj

Nikolaj er Henrik og Mariannes 22 årige søn, som til dagligt bor i indre København, men af og til kommer hjem for at kæle og lege med hundene og kattene. Nikolaj er med til at give kæledyrene den ekstra kærlighed og omsorg når de opholder sig på pensionen. 

Derfor skal du vælge Hørsholm dyrepension