Kattepension

Lad os passe din kat

Vi passer din kat i trygge rammer med masser af omsorg og fokus på den enkelte kat. Din kat vil få sit eget værelse, men vil også have mulighed for at boltre sig i vores indendørs og udendørs forhold i form af en afgrænset kattevolliere. Vores erfarne personale vil have tid til at fokusere på din kat og dens behov. Du kan derfor med ro i maven få passet din kat hos os.

Priser

1 kat
2 katte
3 katte

Praktiske oplysninger

Fodring

Vi fodrer din elskede kat 2 gange dagligt, med vores luksus foder fra Royal Canin. Ønsker du flere fodringer eller med din kats yndlings foder, så kan dette naturligvis aftales.

Medicin

Vi går op i at din kat har det godt, og derfor giver vi selvfølgelig gerne medicin i form af piller der kan gives direkte i maden, uden beregning. Andre ydelser opkræves der kr, 50,- pr. dag.

Utøj

For at vi bedst muligt kan passe på din kat bedes du før ankomst til Hørsholm Dyrepension have behandlet din kat mod lopper og flåter. Pensionen er netop placeret i naturen hvor utøj stortrives, og hvor vi ingen muligheder har, for opsætning af hegn for at undgå disse ubudne gæster.