Kattepension

Lad os passe din kat

Vi passer din kat i trygge rammer med masser af omsorg og fokus på den enkelte kat. Din kat vil få sit eget værelse, men vil også have mulighed for at boltre sig i vores indendørs og udendørs forhold i form af en afgrænset kattevolliere. Vores erfarne personale vil have tid til at fokusere på din kat og dens behov. Du kan derfor med ro i maven få passet din kat hos os.

Priser

Kattepension

1 kat

135,- pr. dag

2 katte

235,- pr. dag

3 katte

310,- pr. dag

Praktiske oplysninger

Fodring

Vi fodrer din elskede kat 2 gange dagligt, med vores luksus foder fra Royal Canin. Ønsker du flere fodringer eller med din kats yndlings foder, så kan dette naturligvis aftales.

Vaccination

Vi ønsker at passe på både din og andres katte og derfor kan vi kun modtage din kat mod forevisning af gyldig vaccinationsattest (max 18 måneder gammel).

Medicin

Vi går op i at din kat har det godt, og derfor giver vi selvfølgelig gerne medicin i form af piller der kan gives direkte i maden, uden beregning. Andre ydelser opkræves der kr, 50,- pr. dag. Medicinen skal afleveres i originalæske med navn, dette er krav fra embedsdyrlægen.

Utøj

For at vi bedst muligt kan passe på din kat bedes du før ankomst til Hørsholm Dyrepension have behandlet din kat mod lopper og flåter. Pensionen er netop placeret i naturen hvor utøj stortrives, og hvor vi ingen muligheder har, for opsætning af hegn for at undgå disse ubudne gæster.